Мая Манолова е напуснала коалицията на Левицата. За това информира във

...
Мая Манолова е напуснала коалицията на Левицата. За това информира във
Коментари Харесай

Мая Манолова напусна Левицата

Мая Манолова е напуснала коалицията на " Левицата ". За това осведоми във фейсбук Цветеслава Гълъбова, която оповестява още, че общинската съветничка от обединението за локалните избори " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова е отказала да бъде включена в изборните листи на " Левицата ", написа обстоятелства.бг.

Ето и нейното пояснение за протичащото се в лявото политическо пространство:

" По мотив информацията, че Ваня Григорова и Мая Манолова ще се явят дружно на избори и многото въпроси, които получих, изяснявам:

Г-жа Григорова, издигната да кмет на София от Българска социалистическа партия и Левицата, отхвърли нашето предложение за включване в листите. При никакви условия не е съгласна. Мая Манолова, която беше част от Левицата, сама е избрала да ни напусне. Беше добре и да ни го съобщи в очите. Все отново всички работихме за нейния претендент, който стана консултант.

Яснооо, обединението ни с Българска социалистическа партия към този момент е минус двама съветници.

Нейсе, ще се оправим и без тях

Но, по този начин не се прави. Народът споделя “ ”изтъка платното, ритна кросното ”. Толкоз за “знаковите лица ”. При нас има прелестни не знакови хора - с опит, отлична професионална реализация и морал!!! Ще успеем! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР